• René zet de bloemetjes buiten

  • René is soms nogal zweverig

  • René live in actie op school

  • René live in actie op familiefeest

Copyright 2024 — Custom text here

Workshops zijn geschikt voor zowel volwassenen en kinderen en zijn zowel leerzaam als leuk om mee te maken!

Wat kunt u verwachten bij een goochel-workshop voor kinderen?
De goochelaar toont een aantal trucs om de kinderen te verbazen waarna de uitleg van de truc volgt. Dit zijn vaak eenvoudige trucs waarbij het materiaal de truc doet slagen, vingervlugheid is dus zeker geen vereiste. Naar wens (afhankelijk van uw situatie) kunnen de trucs door de kinderen zelf geknutseld worden of brengen wij de trucs kant en klaar mee. Na afloop van de workshop mogen de kinderen de materialen mee naar huis nemen en kunnen ze de trucs meteen vertonen!

Wat kunt u verwachten bij een goochel-workshop voor volwassen?
De goochelaar toont een aantal trucs om het publiek te verbazen waarna de uitleg van de truc(s) volgt.
Het betreft hier niet enkel de eenvoudige truc-uitleg waarbij het geheim verklaard wordt maar tevens legt de goochelaar uit aan de hand van praktijkvoorbeelden waarom hij bepaalde handelingen doet. In deze workshop leren de deelnemers dan ook wat afleiding is en hoe je hiervan handig gebruik kunt maken. Na afloop van de workshop mogen de deelnemers (indien hier een budget voor is) de gebruikte materialen meenemen en kunnen ze vrienden en familie verbazen met de geleerde kunsten!

Daar wij de grootste goochelwinkel van de Benelux bezitten is het voor ons mogelijk allerlei artikelen/trucs te kunnen leveren waardoor we eenvoudig een maatwerk-workshop kunnen aanbieden.

Wat kunt u verwachten bij een Ballonnen-workshop?
De aanwezigen leren onder leiding van René om de bekende ballonfiguren te „vouwen”. Na afloop van deze cursus is het een koud kunstje voor alle deelnemers om zelf van een ballon een hondje, kat, zwaan of papegaai te maken…en vaak volgt dan een ballonnen-verslaving waarbij de deelnemers op eigen houtje (of onder leiding van ons) zelf verder op zoek gaan naar nóg meer mogelijkheden. De gemaakte ballonfiguren mogen de deelnemers uiteraard mee naar huis nemen en al deze materialen zijn inbegrepen in de prijs. Tegen meerprijs is het mogelijk om elke deelnemer een zak ballonnen en een pomp als cadeau mee te geven. Geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf 810 jaar.

De prijs van deze pakketten is afhankelijk van uw voorkeuren.