• René zet de bloemetjes buiten

  • René is soms nogal zweverig

  • René live in actie op school

  • René live in actie op familiefeest

Copyright 2024 — Custom text here

Dynamite Magic Shows verzorgt uiteraard ook kleurrijke, vrolijke kindershows welke gericht zijn op het vermaken van kinderen in een show vol goocheltrucs en verrassingen!Kindershow

Mr. Dynamite (René)
De Kinder-Goochel-Show van Dynamite is gericht op kinderen in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar, maar het volledige programma is uitermate geschikt voor alle leeftijden, ook de aanwezige ouders zullen zich prima vermaken en verbazen!

De goochelaar treedt op in een keurige smoking maar er gaat van alles mis, ballonnen vliegen weg, goochelstokken vallen uit elkaar, een paraplu gaat stuk en nog vele andere zaken gaan niet zoals het hoort. Uiteraard komt altijd alles op zijn pootjes terecht en zit de show boordevol magie.….en is de meest gehoorde reactie „Hoe deed’ie dat ?”.

De kinderen worden volop betrokken tijdens de voorstelling. Enkele kinderen worden zelfs op het podium bij de goochelaar gevraagd om een handje te mogen helpen ! Als dank hiervoor krijgt ieder assistentie een mooie foto van de goochelaar en een ballon-figuur.

Geluid & Licht?

Dynamite MagicShows brengt alles mee wat maar nodig is; tafels, attributen, decor en indien nodig (tegen meerprijs) een geluidsinstallatie.

Programma’s;

De duur van de Kinder-Goochel-Show is normaal gesproken 2 x 30 minuten of 2 x 45 minuten, onderbroken door een kleine pauze zodat de goochelaar even zijn goochelspullen kan omruilen en iedereen weer even op adem kan komen.