• René zet de bloemetjes buiten

  • René is soms nogal zweverig

  • René live in actie op school

  • René live in actie op familiefeest

Copyright 2024 — Custom text here

Dit is waarschijnlijk toch wel de meest gekozen optie omdat deze bijna overal toepasbaar is. Of het nu in een restaurant is, op een kasteel, tijdens een tuinfeest, op een themafeest, bruiloft en ga zo maar door, table magic (vertaald: goochelen aan tafel) is universeel. Voordeel is dat de goochelaar bij een „groepje” mensen bezig is terwijl alle overige gasten ongestoord verder kunnen feesten zonder hier „last” van te hebben. Ook al zullen de reacties van de gasten aan de betreffende tafel zeker nieuwsgierigheid en aandacht trekken van de rest!

Close Up magic is de Amerikaanse uitdrukking voor het goochelen aan tafels (of het goochelen voor kleinere groepen) met ongelofelijke trucs.

Daar alles recht onder de neus van de toeschouwers plaatsvindt zal dit een diepe indruk bij hun achterlaten. Vandaar dat deze vorm van goochelen uitermate geschikt is voor bedrijfs-of productpromoties op bijvoorbeeld beurzen maar ook om de wachttijd van uw gasten te verkorten of uw feest een magisch tintje te geven.

De betreffende goochelaar vermaakt het publiek met kaarten, balletjes, elastiekjes, ringen en vele andere vreemde en normale voorwerpen. De goochelaar treedt normaal in nette kleding op, maar kan zich indien gewenst volledig aanpassen aan bijvoorbeeld thema-feesten in elke gewenste stijl (op aanvraag)!

René heeft een jarenlange professionele ervaring opgedaan op bedrijfsfeesten, grote themafeesten, familiefeesten en vele andere gelegenheden !

Close Up Magic kan geboekt worden per uur of een deel ervan.