• René zet de bloemetjes buiten

  • René is soms nogal zweverig

  • René live in actie op school

  • René live in actie op familiefeest

Copyright 2024 — Custom text here

Door de jarenlange ervaring in de goochelkunst (meer dan 20 jaar) en ruime podium-ervaring kan René als geen ander uw magische evenement coachen. Zo coachte hij o.a. medewerkers en shows in bekende pretparken in ons land. en voorziet hij bijna dagelijks goochelaar van advies in zijn winkel.

Wilt u een theatervoorstelling verzorgen waarin goocheltrucs voor moeten komen, wij kunnen u adviseren wat u kunt gebruiken, leveren de betreffende materialen én kunnen alle betreffende medewerkers trainen dit goed uit te voeren.

Wij ontwikkelen indien nodig complete shows voor pretparken, dierenparken, etc. waarbij uw eigen medewerkers (na een auditie) de magische sterren worden in uw show. Indien gewenst verzorgen wij alle magische effecten, illusies, etc. en trainen wij uw medewerkers. Uiteraard gaat dit alles in overleg.

Zo gaven we wekelijks advies aan de deelnemers en de het productieteam van het succesvolle SBS6-programma DE NIEUWE URI GELLER. Maar ook verleende we onze medewerking aan programma’s zoals de Klusjesmannen, werkte René als magisch coach voor het tweede VARA DWDD University college „Het allerkleinste” van Professor Dijkgraaf en voorzien we regelmatig diverse tv-programma’s zoals in 2013 nog „DE JONGENS TEGEN DE MEISJES” van tips, trucs én het benodigde materiaal.

Heeft u zelf een goochel-act en wilt u dat een professioneel iemand er naar kijkt en zijn mening geeft om verbeteringen te kunnen aanbrengen? Dan bent u aan het juiste adres. Wij geven niet enkel onze eerlijke mening maar geven ook adviezen over de mogelijke alternatieven.

De tarieven voor coaching en ontwikkeling zijn afhankelijk van uw situatie.